Fordonsdelar

till verkstäder och återförsäljare

Välkommen till Hedin Parts – din partner för reservdelar och förbrukningsartiklar. Som global distributör och grossist erbjuder vi auktoriserade bilverkstäder och återförsäljare i hela Europa ett stort utbud av reservdelar till utvalda bilmärken. Vårt mål är enkelt, men kraftfullt: Att skapa logistikflöden med hög servicegrad som ger våra samarbetspartners konkurrensfördelar i form av ökade intäkter, sänkta kostnader och nöjdare kunder. Det gör vi genom att erbjuda ett brett sortiment av fordonsdelar och leverera rätt produkt i rätt tid.

Genom åren har vi skaffat oss gedigen branscherfarenhet som mångårig exklusiv global distributör av Saab reservdelar med försäljning till verkstadskunder i ett 30-tal länder. Idag är vi en del av Hedin Mobility Group, där vi hanterar reservdelsförsörjningen och logistiken för flera av koncernens varumärken i Europa.

Produktkategorier vid partnerskap med Hedin Parts

Vi erbjuder våra auktorierade samarbetspartners ett utvalt sortiment av originalreservdelar och förbrukningsartiklar – sammanställt utifrån gedigen branscherfarenhet. Allt för att bidra till att din verkstad ska kunna möta kundernas önskemål och behov. För att underlätta administrationen sker alla beställningar via en komplett e-handelsportal och om behovet uppstår erbjuder vår välbemannade kundsupport personlig service.

Originalreservdelar

Hedin Parts erbjuder auktoriserade bilverkstäder ett brett och djupt sortiment av originalreservdelar till bilmärkena BYD, Hongqi och Ineos. Vårt åtagande att möta marknadens behov och kundernas efterfrågan är central för vår verksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med att hålla vårt sortiment uppdaterat genom ett nära samarbete med biltillverkare .

Förbrukningsartiklar

Hedin Parts sortiment av förbrukningsartiklar är noga utvalt för att möta bilverkstädernas specifika behov. Vi erbjuder produkter som krävs för att utföra service och reparationer på olika bilmodeller – till exempel lampor, batterier, oljor, smörjmedel, vätskor och kemikalier.

Produktkategorier via partnerskap med

Interwheel och Hedin Recycled

Tjänster vid partnerskap med Hedin Parts

Vår målsättning är att ge återförsäljare och verkstäder förutsättningar att uppnå högre intäkter, lägre kostnader och nöjdare kunder. Upptäck fördelarna och affärsnyttan med att vara vår kund och partner – genom en komplett e-handelsportal, personlig support och leverans av rätt produkt i rätt tid, kan ni lägga mindre tid på administration, minska lagret och förenkla verkstadsplaneringen.

En e-handelsportal => Mindre administration

Hela vårt sortiment av originalreservdelar för olika bilvarumärken och förbrukningsartiklar beställs enkelt via en enda e-handelsportal. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta vår erfarna kundsupport direkt. Att kunna beställa allt på ett ställe och få snabb personlig hjälp när det behövs minskar administrationsarbetet för verkstaden, som istället kan lägga tiden på sina kunder.

Rätt produkt och i rätt tid => Enklare verkstadsplanering

Vi värdesätter våra kunders förtroende och strävar efter att uppfylla deras krav på pålitlighet och effektivitet. Med vår gedigna erfarenhet av logistik och distribution, stora lagerkapacitet och moderna automatiserade lagersystem har vi en effektiv och kontrollerad process, för att leverera rätt produkt i rätt tid till din verkstad.

Vårt mål är att hjälpa din verkstad att göra det enklare att planera verkstadsarbetet och leverera till kunderna på utsatt tid, så att ni kan skapa förutsättningar för fler och nöjdare kunder.


Kontrollerad artikelförsörjning => Mindre lager

Fokusera på verkstadsarbetet och låt oss lagerhålla reservdelarna och leverera dem i rätt tid. Genom vår höga kompetens inom logistik och med automatiserade lagersystem har vi effektiv lager- och distributionshantering och snabba transportlösningar. Det innebär att ni kan minska antalet lagerförda artiklar för att istället använda ytan och resurserna till den kundrelaterade verksamheten. En kostnadseffektiv lösning som både bidrar till lägre kostnader och ökade intäkter.

Vill du bli vår samarbetspartner?

Börja med att kontakta oss och berätta om din verkstad. Vad behöver du? Vad har du för kunder och hur ser deras behov ut? En förutsättningslös dialog är grunden för att vi ska kunna erbjuda dig det partnerskap som passar dig och dina kunder bäst och kunna lyfta din verksamhet.

Vi finns här för din verkstad. Kontakta oss redan idag, antingen direkt till en våra kontaktpersoner eller fyll i dina kontaktuppgifter i nedan formulär, så kontaktar vi dig inom kort.

Kontaktperson per region hos Hedin Parts

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort.