Din logistikpartner och distributör av fordonsdelar

för bilimportörer och företag till fordonsindustrin

Hedin Parts har skapat framgångsrika logistiklösningar i decennier och vet vad som krävs för att uppnå effektiva flöden. Från vårt högautomatiserade centrallager i Nyköping erbjuder vi ett brett utbud av logistik- och distributionstjänster för fordonsdelar av alla storlekar.  Vår erfarna personal sätter sig in i ditt bolags förutsättningar för att erbjuda bästa logistiklösningen för era behov –  för hela försörjningskedjan från produktplanering, inleverans och lagerhållning till leverans och returhantering.

Pålitlig varuförsörjning av reservdelar

Vi vet att effektiv varuförsörjning av reservdelar och komponenter är affärskritiskt för att lyckas som återförsäljare. Kvalitet, flexibilitet och snabbhet är självklara grundkrav, men för att stå ut från konkurrenterna krävs det lilla extra. Med stöd av vår långa erfarenhet och den senaste tekniken kan vi ta fram flexibla och pålitliga logistiklösningar som ger ditt företag unika konkurrensfördelar, nöjdare kunder och ökad lönsamhet.

Säkra eftermarknadsflödet

På Hedin Parts är vi vana att hantera komplexa eftermarknadsflöden som ställer höga administrativa krav. Genom intelligenta IT-system för orderläggning, inbound, lagerstyrning- och hantering (WMS) och distribution kontrollerar vi alla delar av försörjningsflödet. På så sätt skapas effektiva logistiklösningar som garanterar att era kunder får rätt produkt vid rätt tid. Vi tar hand om logistiken så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Läs om Hedin Parts logistiktjänster, partnerskap och logistik- och distributionscenter

Kontakta oss för mer information

Välkommen att kontakta oss för att utifrån vårt breda tjänsteutbud hitta bästa logistik- och distributionslösningen för din verksamhet. Vår målsättning är att bidra till att göra din verksamhet ännu bättre och öka sin kundnöjdhet.

Logistiktjänster (3PL)

Martin Lennbom

Logistic Business Area Manager
Hedin Parts and Logistics AB

+46 (0) 700-853 025
martin.lennbom@hedinparts.com