Hedin Parts bolagsstruktur

Hedin Parts är en global distributör och grossist av reservdelar och förbrukningsartiklar inom fordonsindustrin. Huvudkontoret ligger i Nyköping tillsammans med det centrala logistik- och distributionscentret. Bolaget har även kontor i Mölndal och Trollhättan samt verksamhet med egna försäljningskontor via helägda dotterbolag i USA, Storbritannien, Tyskland och Schweiz. 

Hedin Parts koncern omfattar också dotterbolagen Interwheel och Hedin Recycled. Interwheel är expert och grossist av hjul, däck och fälgar. Hedin Recycled specialiserar sig på bildemontering och försäljning av begagnade bil- och reservdelar.

Sedan 2022 är Hedin Parts ett helägt dotterbolag till Hedin Mobility Group, som är en av Europas största mobilitetsleverantörer, med över 12 500 medarbetare och verksamhet i 14 länder. Hedin Mobility Groups verksamhet sträcker sig från import och distribution av fordon och reservdelar, via fordonsåterförsäljning och mobilitetslösningar, till bildemontering och återvinning av reservdelar.

Hedin Mobility Group AB

Hedin Parts and Logistics AB

Hedin Parts and Logistics Inc
Hedin Parts and Logistics GmbH
Hedin Parts and Logistics Ltd
Hedin Parts and Logistics AG
Hedin Recycled Halmstad AB
Interwheel Sweden AB

Ledning Hedin Parts

Jonny Skrivarhaug

Act. CEO

Anna Gimlander

CFO, Finance

Lisa Karlsson

HR Manager, Human Resources